Infra
Transport
Sierbestrating

Vakantieperiode

Ook onze mensen gaan op vakantie. Maar niet allemaal tegelijk. Tijdens de zomervakantie is Henken gewoon geopend, maar op aangepaste tijden. Van maandag 20 juli t/m zaterdag 29 augustus gelden onderstaande openingstijden:

Lees verder...

Corona update

Ondanks de coronacrisis, zullen wij onze werkzaamheden voortzetten en niet inleveren op kwaliteit.

Dat betekent dat onze infra projecten doorgaan, dat onze vrachtwagens gewoon rijden en dat onze sierbestrating winkel in Veenendaal is geopend. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers staat bovenaan en daarom hanteren wij gepaste afstand van 1,5 meter tussen klant en medewerker. Wij zullen regelmatig onze handen wassen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder...

Lente: we zijn weer open op zaterdagmiddag

Met de lente voor de deur zijn we vanaf maart ook weer op zaterdagmiddag geopend. U bent dus van 8.00 tot 16.00 uur welkom in showroom en showtuin.

Albert Cuyplaan in Soest

Henken levert banden, tegels en klinkers voor de herinrichting van de Albert Cuyplaan in Soest. Aannemer Gebr. de Ronde uit Beusichem voert het werk uit.

Henken op Infra Relatiedagen 2020

De Infra Relatiedagen in Hardenberg vormen een vaste waarde in de bouwwereld. Ontwerpers, wegenbouw, grondwerk, machinepark en voorschrijvers kunnen op 4, 5 en 6 februari in de Evenementenhal te Hardenberg weer werken aan hun onderlinge relaties. De beurs van 2019 was met ruim 16.000 bezoekers en 374 exposanten een succes.

Wij hebben er ook nu weer zin in en begroeten u graag. Tickets bestellen? Ga naar www.infrarelatiedagen.nl voor alle beursinfo en kosteloze toegang.

Download hier jouw Henken Sinterklaas kleurplaat!

Speciaal voor de allerkleinsten hebben we een Henken Sinterklaas kleurplaat gemaakt! Download jouw kleurplaat hieronder, inkleuren maar en lever hem in bij onze winkel in Veenendaal. Natuurlijk mag je hem ook opsturen naar onderstaand adres. We zullen jouw kleurplaat een mooi plekje in onze showroom geven!

Henken Veenendaal
Kernreactorstraat 26
3903 LR Veenendaal

Lees verder...

Bijzonder project in Amsterdam

In Amsterdam levert Henken aan een heel bijzonder project. Aan het Koningsplein is Burgland Bouw uit Dodewaard in opdracht van A.S.R. een kelder aan het realiseren onder bestaande monumenten, waardoor er een extra winkelruimte wordt gecreeerd. Om dit te kunnen maken wordt er een tafelconstructie aangebracht op nieuwe groutinjectiepalen waar het gebouw straks op afdraagt. Daarna wordt er een damwandkuip inpandig gemaakt om het grondwater in de omgeving op peil te houden en de kelder een aantal meters dieper uit te graven. Vervolgens worden de bestaande kelders en funderingen gesloopt.

Lees verder...

Aangepaste openingstijden showroom op zaterdag

Vanaf zaterdag 2 november zullen wij aangepaste openingstijden hanteren. Tot en met februari 2020 zijn wij elke zaterdag geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur. Doordeweeks zijn we uiteraard gewoon geopend volgens onze normale openingstijden. 

Ma t/m vr 8.00 uur tot 17.00 uur
Za 8.00 uur tot 12.00 uur

Jaco 12,5 jaar bij de familie

Ons team is hecht. We zijn er trots op dat medewerkers lang in dienst zijn bij Henken. De gemiddelde ervaring is inmiddels bijna 19 jaar. Vandaag is onze collega Jaco Teunissen 12,5 jaar bij de familie!

Jaco gefeliciteerd en nog vele goede kilometers toegewenst!

Lees verder...

Henken kleurt Vandersanden

Deze mooie vrachtwagen van Henken Transport, in de kleuren van straatbaksteenfabrikant Vandersanden, rijdt sinds kort rond op 's lands herenwegen. De logo's en foto's werden aangebracht door Van Winkoop Spuiterij. We zijn trots op de samenwerking. En op deze auto natuurlijk.

Grind? Geen probleem voor Henken

Het antiworteldoek lag al klaar bij de klant waardoor wij het bigbag grind meteen erin konden leggen. Dat is nog eens snel werk leveren!

Lees verder...

Centrumplan Kesteren

Henken Infra levert momenteel aan Pauw Dodewaard diverse bestratingsmaterialen voor het centrumplan in Kesteren. Uiteraard laten we ook het eindresultaat straks zien.

Lees verder...

Henken Veenendaal doet mee aan de Truckersdag van Zideris 2019

Zaterdag 7 september is de Truckersdag in Veenendaal! Jaarlijks organiseert zorgorganisatie Zideris dit feestelijke evenement waar clienten plaatsnemen naast de vrachtwagenchauffeur in een van de tientallen deelnemende trucks. Henken Veenendaal doet natuurlijk ook weer mee, dit keer met 4 vrachtwagens.

Lees verder...

Team Henken heeft de Thom Ventoux etappe volbracht!

Op zaterdag 1 juni was het zo ver: team Henken deed mee aan de Thom Ventoux Foundation in Frankrijk. Het hele team heeft hard getraind om de Mont Ventoux te trotseren en de pittige fietstocht bergopwaarts te voltooien.

Lees verder...

Henken doet mee aan de Thom Ventoux Foundation

Op zaterdag 1 juni fietst team Henken de Thomventoux etappe in Frankrijk. Voor deze pittige fietstocht van maar liefst 21 KM bergopwaarts hebben we natuurlijk een mooie fietsoutfit voor nodig zoals je ziet op de foto.

Sponsor Henken via www.henken.nl/doneer.

Lees verder...

Zaterdagmiddag ook geopend

Het voorjaar dient zich aan. Vanaf zaterdag 2 maart zijn we ook in de middag geopend. In onze showroom en showtuin kunt u terecht voor inspiratie en productadvies.

Facebook: 1000 likes

De Facebookpagina van Henken Sierbestrating heeft inmiddels al meer dan 1000 likes. Uiteraard werd dit even gevierd met een slagroomtaart!

Schipper mag ik over varen?

Chauffeur Tonnie Jansen met zijn combinatie op het veer Doornenburg-Pannerden.

Modellen vrachtwagens

Voor de liefhebber of verzamelaar zijn modellen van onze vrachtwagens beschikbaar.

Kijk eens op onze Facebookpagina.

Lees verder...

Nieuwe foto's

We hebben onze auto's nog maar eens op de foto gezet. Gewoon omdat we trots zijn.

Lees verder...

Van Dijk: Kei Van Een Klant!

Maandelijks zetten we een van onze klanten in de spotlight onder de noemer 'Kei van een Klant!' Deze maand: Hoveniersbedrijf van Dijk! Al jarenlang werken wij samen aan diverse mooie projecten en op deze manier willen we van Dijk hiervoor bedanken.

Lees verder...

Interview met Jacco onze vrachtwagenchauffeur

Voor de gelegenheid hebben we onze zeergewaardeerde collega vrachtwagenchauffeur Jacco geinterviewd! We hebben hem 5 vragen gesteld om erachter te komen hoe hij zijn baan als vrachtwagenchaffeur ervaart. 


1. Hoe lang ben je al werkzaam als vrachtwagenchaffeur bij Henken?
Dat is nu 1,5 jaar ongeveer.

2. Hoe veel kilometers rijd je per jaar?
Dat zal rond de 90.000 KM zijn.

3. Heb je wel eens iets geks onderweg meegemaakt en zo ja, wat?
Iets geks.. Goede vraag... Vooral de mooie loslocaties denk ik. Ergens midden in het centrum lossen en dan toch op de locatie kunnen komen zodat de klant tevreden is. Het is voor elke vrachtwagenchauffeur een uitdaging om midden in een winkelstraat te lossen, maar als het dan allemaal goed is gegaan dan geeft dat wel een voldaan gevoel. 


4. Wat is jouw favoriete vrachtwagenmerk en waarom spreekt dit merk je aan?
Scania! Omdat dit een fijne auto is om mee te werken. Nu nog een mooie v8 en straks een mooie nieuwe s500!


5. Wat maakt het werk zo leuk?
Het is een uitdagende baan met veel afwisseling. Vooral het contact met de klanten vind ik erg leuk.Grondstofbunkers Tata Steel

Henken Infra mocht voor aannemer Kreeft stapelblokken leveren bij Tata Steel. Met de stapelblokken of megablokken werden, op basis van de bekende bouwsteentje voor kinderen, grondstofbunkers gebouwd. Stapelblokken hebben zijn zwaar, maar eenvoudig te hergebruiken mocht dit nodig zijn. Hierdoor hebben ze een hoge restwaarde. Henken Transport verstaat de kunst van het vervoeren én plaatsen van de elementen! Bedankt Dennis Kreeft voor de foto.

Onze showtuin is er klaar voor

Met het mooie weer van de laatste weken is het goed dat Henken qua showtuin klaar is voor het seizoen! Niet alleen voor de particulier. Ook de professionele verwerker doet inspiratie op in onze showtuin.

Lees verder...

Ererondje van de zaak

Een kampioenschap moet gevierd! DOVO O17-1 is kampioen geworden en Henken Transport draagt hieraan graag haar steentje bij.

Nieuwe bedrijfsauto

We zijn graag en vaak onderweg met ons grote materieel, maar soms is kleiner transport handig. Voor de snelle klussen en service gebruiken we nu onze nieuwe bedrijfsauto. Om dit ook te laten zien hebben we ons logo er op gezet.

Nieuwe uitstraling wagenpark

Trots zijn we op de nieuwe uitstraling van ons wagenpark. De eerste Volvo met trailer is inmiddels afgeleverd.

Lees verder...

Liefhebbers: nog even geduld...

Liefhebbers van ons wagenpark moeten nog even geduld hebben om onze nieuwste aanwinst te kunnen bewonderen...

Lees verder...

Nieuwe parkeerplaatsen voor The Maxx

Henken Infra levert bestrating voor de nieuwe avontuurboulevard The Maxx in Veenendaal. Vanaf december beschikken zij over 140 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Volle bak bij HUWA Vandersanden

Chauffeur Tonnie met een volle auto op het tasbeld van HUWA Vandersanden.

Stapelblokken als afvalopslag

In opdracht van Hendrikse Wegenbouw uit Soest mochten wij vele vrachten stapelblokken leveren en plaatsen.

Lees verder...

Nieuwe website

Gebr. Henken presenteert een nieuwe website. Vanuit Veenendaal bedienen wij heel Nederland in de professionele en particuliere markt. Hierbij speelt ons transport een grote rol. De website voor Henken Transport concentreert zich op onze flexibele planning, ons moderne wagenpark en onze tevreden klanten. De websites voor infra en sierbestrating bieden een productdatabase waarin gezocht kan worden voor inspiratie, kwaliteit, techniek en verwerking.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Levering in binnen- en buitenland

Levering én eigen transport van al uw elementenverhardingen. Eén adres, één aanspreekpunt. Henken Transport biedt u de flexibiliteit van een transporteur, in combinatie met het grootste netwerk in de grond-, weg- en waterbouw.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

footer-transport

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Infra

Henken Sierbestrating

 

Henken portal

Product

Snel en efficiënt

Referenties

Onze klanten

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20